Workshopy

Team Member

sobota 14.00

Stanica outdoor

Príšerky a potvorky

Autorka a producentka animovaného seriálu Drobci Vanda Raýmanová pripravuje pre deti výtvarnú dielňu, kde budú vyrábať filmové postavičky, aké ešte nikto nevidel. Všetky bytosti, ktoré deti vytvoria, si spolu zatancujú v novom hudobnom videu, ktoré z toho vznikne.
Registrácia vopred prostredníctvom tohto formulára je nutná.

Team Member

sobota 11.00

Stanica outdoor

Workshop upcyklovania textilu

Chceli by ste vylepšiť vaše staré oblečenie, ktoré vás už nebaví nosiť, ale neviete, ako na to? Príďte sa poradiť či načerpať inšpiráciu od Kundy Crew, kolektívu známemu najmä vďaka radikálnej výšivke, a vdýchnite nový život kúskom z vlastného šatníka alebo textilu z druhej ruky, ktorý pre potreby workshopu zabezpečil náš partner, Textile House. Každý upcyklovaný kus oblečenia je nielen ekologický, ale aj prudko originálny! Dobrý pocit z ručnej práce je zaručený!

Team Member

piatok 14.00

Stanica outdoor

Výroba textilného rúška

Chráňte seba aj ostatných a príďte si vyrobiť vlastné upcyklované rúško zo starého trička či akéhokoľvek iného textilu, ktorý vám už aj tak roky leží zabudnutý na spodku skrine. V prípade, že žiadne postrádateľné tkaniny nevlastníte, je možné tvoriť aj z materiálu, ktorý nám pre potreby workshopu poskytol náš partner, Textile House. Šitiu zdar!

Team Member

sobota 10.00

Rosenfeldov palác

Workshop pre autorov LITA

LITA, autorská spoločnosť, je občianske združenie autoriek a autorov z oblasti
literatúry, divadla, audiovízie a výtvarného umenia. Pomáha tvorcom spravovať ich autorské práva a v ich mene licencuje, teda udeľuje súhlasy na použitia ich diel. Snaží sa autorov odbremeniť od administratívy a zároveň im pomáha uzatvárať férové licenčné zmluvy. Prostredníctvom Fondu LITA finančne podporuje mnohé významné kultúrne projekty a vzdelávacie podujatia v oblasti autorského práva. Usiluje sa o zvýšenie povedomia o autorskom práve u používateľov aj u autorov samotných, a práve preto v rámci tohtoročnej Fest Anče usporadúva workshop pre autorov animácie, zameraný na zorientovanie sa v tejto zložitej problematike.

Prihláste sa na workshop prostredníctvom tohto formulára (registrácia je povinná).